Tanfolyamok


A mézeskalács készítése, díszítése, törődést, odafigyelést és alázatot követel, különben csúnyán cserben hagy. Ezt a tudást szeretném átadni azoknak, akik részt vesznek a workshopomon. Mivel nem csak számtalan recepten, de elég sok munkaórán is túl vagyok, már régóta kialakult a tervem, hogy milyen is lesz majd az ÉN SAJÁT MÉZESKALÁCS KÉSZÍTŐ ÉS DÍSZÍTŐ TANFOLYAMOM, mi az, amit én magam is elvártam : barátságos légkör, maximális odafigyelés, lehetőség, hogy ne csak szemlélője, hanem aktív résztvevője legyek az eseményeknek, a mézeskalács készítésnek, díszítésének. Éppen ezért nálam egyszerre maximum hárman vehetnek részt egy-egy tanfolyamon. Első körben beszélgetünk magunkról, a mézesekről, kóstolunk, megismerjük az alapanyagokat, eszközöket, átvesszük a receptet,együtt elkészítjük az írókát, színezzük, kitérünk a leggyakoribb hibákra, tévhitekre... és tulajdonképpen bármire, ami felmerül a mézeskalács készítéssel kapcsolatban bennetek.A tanfolyam sikeres teljesítésével, az itt megszerzett tudással már bárki otthon, egyedül is el tudja készíteni a  saját készítésű mézeskalácsát.
  • A tanfolyam időtartama kb. 15-16 óra (2 nap)
  • Résztvevők száma max. 3 fő
  • Helyszín: Várpalota

  • Ára: 50.000 Ft / fő (2 ebéd/fő,  kávé, tea , pogácsa korlátlan fogyasztása)

Workshoppok


Egyéni és csoportos foglalkozásokra is lehet jelentkezni. Felnőtt csapatépítő, illetve gyermek táborok, cégek jelentkezését is várjuk. A workshoppokon  szintén megtanuljuk az íróka használatát, színezését. Az elkészült mézeseket, mindenki hazaviheti. .A workshop sikeres teljesítésével, az itt megszerzett tudással már bárki otthon, egyedül is el tudja készíteni a saját díszítésű mézeskalácsát.

  • A workshop időtartama kb. 2-6 óra 
  • Résztvevők száma ( saját műhelyben ) max 9 fő.  Más helyszínen ez eltérő lehet.
  • Helyszín: Várpalota / Kitelepülések
  • Ára: 1500 - 2500 Ft / fő  gyermekcsoportoknak ( kitelepüléssel min. 20 fő a létszám )

  • Egyéni workshoppok 12000- 20000Ft / fő         


Jelentkezésedet leadhatod itt.

Referenciák

Karácsony előtt tartottunk csoportos workshoppot, amelyen szebbnél szebb házikók születtek.

Bóday Júlia

          Rendezvényszervező             Ikszt Művelődési központ 

Viki nagyon készséges, és türelmes volt velem. Ha kell akkor az alapoktól (sütés) tanít mindent. Nekem megérte, csak ajánlani tudom mások számára.  

Tóth Mónika

Cukrász, ingatlanközvetítő

Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.